Actors Barcelona

Preguntes freqüents

 
Les preguntes més habituals dins de la comunitat

Com es responen els càstings?

 
Quan arriba un càsting que t'interessa només cal respondre i s'adjunta de manera automàtica la teva carta de presentació.

Què és el contracte i el formulari?

 
Una de les preocupacions més grans des d'ActorsBarcelona són les males pràctiques d'algunes productores / curtmetratge que prometen enviar el material i/o pagar dietes/transports i mai ho arriben a fer per qualsevol motiu.
 
Creiem que és una falta de respecte enorme per les nostres actrius i actors que existeixin aquest tipus de pràctiques. La cessió de la força de treball dels actors va lligada amb la recompensa simbòlica del material per poder fer el videobook o dels diners de la manutenció durant els dies de rodatge. No es pot fer un rodatge sense cobrar i que et surti a pagar.
 Així doncs, facilitem un formulari per contactar a les persones que duguin a terme aquestes males pràctiques per avisar-los que ActorsBarcelona està amb els seus actors i que si no es soluciona la situació no podran tornar a penjar càstings a la nostra plataforma. Si no t'han donat el material, pagat les dietes o transports, han deixat de contestar-te o qualsevol altre situació, omple el formulari.
També des d'ActorsBarcelona hem creat un contracte en el qual l'actor/actriu cedeix el seu treball (valorat en X diners la jornada) a canvi del material en un període d'un mes i el pagament de les dietes i el transport. Recomanem que abans de començar els rodatges els encarregats de la producció hagin de firmar aquest contracte. 
 

Què és la secció de rodatges d'actors?

 
Rodatges d'actors és una secció dins d'ActorsBarcelona.com que ensenya quins son els actors que han rodat més, per tal que les productores vegin quins dels perfils tenen més experiència.
 
A l'apuntar els rodatges que has fet els directors de càsting poden veure de manera més senzilla i visual els projectes en el que les actrius/actors han participat. És un substiut del clàssic CV que pot fer que la teva pàgina d'actor/actriu fagi més goig!
Apunta els teus rodatges al següent enllaç i participa a la secció rodatges d'actors!

Com creo el meu perfil?

 
Després de fer el pagament o començar la prova gratuïta rebràs en el teu correu un formulari. Un cop omplert el teu formulari se't crearà un perfil dins d'ActorsBarcelona i començaràs a rebre càstings.

Com cancel·lar la meva subscripció?

 
Tens dues opcions, o cancel·lar definitivament la teva subscripció o pausar-la durant uns mesos fins que vulguis reprendre la teva activitat actoral

Com editar el meu perfil?

 
Per editar el teu perfil has d'entrar amb el teu compte a la web d'ActorsBarcelona i fer els canvis que vulguis. Important: Si vols afegir fotografies has de penjar també les que vols conservar. El temps d'actulització de la pàgina és d'aproximadament 10 minuts.

Com canviar-se al pla anual?

 
Entra en el teu perfil i canvia la teva tarfia.

Actors

© 2024 ActorsBarcelona.com