Muntatge de videobook

Ensenya el que tens

 
ActorsBarcelona t'ajuda a portar a terme el teu videobook a partir d'escenes que ja has filmat. Un muntador professional valora el teu material, escull els fragments que millor funcionen com a carta de presentació a la indústria i fa el procés de sonorització, etalonatge i maquetació.
 

Com funciona?

Compra
 
Després de la compra t'arribarà un enllaç amb una carpeta de Drive. Penja els teus materials allà i deixa comentaris pel muntador.
Entrega
 
En un termini de 10 dies t'arribaran dues versions del videobook: una de 3 minuts per penjar a YouTube i una d'1 minut per penajr a Instagram o Tik-Tok.
Visibilització
 
Amb el teu consentiment, pengerem la versió d'un minut al nostre Instagram amb més de 12 mil seguidors per fer difusió de la teva feina.

Perquè és important tenir videobook?

 
El videobook és una eina que utilitzen les directores de càsting per seleccionar els talents. És la manera d'ensenyar les teves habilitats i tots els rols que podries arribar a actuar, així doncs, intentem mostrar la part multifacètica dels nostres actors i actrius. A més d'assegurar un molt bon muntatge, ActorsBarcelona es preocupa per un bon tractament del color i del so.
 

Tarifes

Soc membre
 
Descompte exclusiu pels membres d'ActorsBarcelona.
No soc membre
 
Preu ordinàri per totes les actrius i actors.
Vull ser membre
 
Pack d'una membresia trimestral i el servei de muntatge de videobook.

Videobook vitalici

 
Envia'ns nou material perquè refem el videobook amb un gran descompte quan vulguis actualitzar-lo.
 

Tens alguna pregunta?

 
Et contestem amb menys de 24 hores

Actors

© 2023 ActorsBarcelona.com