logo
Fotografies
Actriu / Actor Apunta't

Aquest any..

Regala complir un somni

Regala accés a 3000 càstigns en un any i una pàgina d'actriu/actor a ActorsBarcelona.com   Cada dia, durant tot l'any, li enviarem càstings per ella o ell i li generarem una pàgina personalitzada d'actor a www.ActorsBarcelona.com

Regala el somni d'actuar

Com funciona?

 • Targeta Regal Virtual

  Un cop subscrit/a rebràs un e-mail a 24h amb una targeta regal virtual.

  La targeta té el nom de la persona, el teu nom, el teu missatge personalitzat (opcional) i un codi QR amb el qual es poden apuntar a ActorsBarcelona.com.

  Comprar Regal
 • Quant costa la membresia?

  Aquest regal te un cost de 55€ per any. Es un pagament anual. Pots cancelar-ho en qualsevol moment si no vols que es renovi l'any que ve.

  Comprar Regal

Què es i què fa ActorsBarcelona?

Càstings i visibiliatat per actrius/actors

ActorsBarcelona.com us ofereix el següent com a part de la membresía:

 1. Càstings personalitzats per al teu perfil: Rebràs tots els càstings al teu correu i amb només un clic et pots presentar als càstings.

 2. Surts a ActorsBarcelona.com: Surts a la web on les directores de càsting et poden contactar directament. Nosaltres invertim en publicitat perquè surti als primers resultats a Google quan algú busca Actrius/actors a Barcelona. D'aquesta manera estàs promocionat el teu perfil sense haver de fer res.

 3. Càstings exclusius per a membres: rebem diversos càstings que només els compartim amb membres d'ActorsBarcelona.com

 4. Esdeveniments i accés exclusius per a membres: Organitzem festivals de cinema (l'últim va ser a la fundació Miró) i altres esdeveniments (esmorzars, festes,...) per poder compartir experiències amb altres persones del sector.

Si t'interessa, et pots apuntar aquí:

Actors

© 2022 ActorsBarcelona.com