logo
Fotografies
Actriu / Actor Apunta't

Uneix-te a ActorsBarcelona

  🎬 Rep càstings en el teu email abans de que es publiquin al nostre Instagram.

📧 Càstings rellevants per a tu, filtrats per al teu genre i edat . Estalvia temps presentant-te als càstings prement un botó.

🔎 Fes que et descobreixin surtint a ActorsBarcelona.com i sortiràs al Instagram @actorsbarcelona on les empreses poden contactar amb tu (o la teva agència) directament.

No cal que tinguis videobook i pots editar el teu perfil totes les vegades que vulguis.

Apunta't - TrimestralApunta't - Anual (3 mesos gratis)

Pots cancel·lar la subscripció en qualsevol moment.

Preguntes? Truca'ns, envia'ns un WhatsApp (625 346 984) o contacta'ns per email

Millor opció: Amb la membresía anual només pagues per 9 mesos (3 mesos gratis).

Si vols la suscripció mensual clica aquí.

Maite Soler

El servicio está genial!! Gracias a Actors Barcelona he hecho en los tres meses que llevo con vosotros tres cortometrajes 😊

T'ajudem a que puguis actuar més

Rep castings per email

Rep càstings adaptats al teu perfil per curts, publicitat i cinema en el teu email. Et podràs presentar en un click, així no se't perdrà cap oportunitat

Fes-te Visible

El teu perfil a actorsbarcelona.com permet que directores/directors, productores i agències et puguin trobar i contactar fàcilment. Nosaltres invertim en publicitat perquè et trobin.

Descomptes, Oportunitats i Esdeveniments exclusius

Rep 40€ de descompte en les teves sesions de fotos per ser membre.

Tens prioritat quan ens contacten productores per rebre una preselecció d'actors per a projectes remunerats. Només presentem actors apuntats a la web. Si estàs amb una agència, avisem al teu booker.

També et convidem a cafes i festivals nostres per conèixer més persones del sector.

Vols més informació? Et contactem 💬

Mina Leprevost

¡Muchas gracias! La verdad es que es muy de agradecer el servicio que ofrecéis y estoy encantada.

Apunta't ara

✅ Prova-ho una setmana gratis sense compromís.  ✅ Rep 3 mesos gratis amb la membresía anual.  ✅ Presenta't a càstings remunerats en només un clic des de la teva safata d'entrada del teu email

Apunta't (prova gratuita)

Pots cancel·lar-ho en qualsevol moment

Sara Font

He aconseguit alguns càstings gràcies a estar a la plataforma i això ho agraeixo, i és que és molt més fàcil i ràpid contactar i envia el teu material.

Carme Vivó

Bueno, insisto en que sois una pasada! Lo que estáis haciendo por y para la profesión es mucho!

Oliene

La meva filla esta molt contenta, just aquest cap de setmana ha tingut rodatge a l’ Escac i el mes que ve un videoclip.. Gràcies

Daniela - Directora de Casting (Mango, NBA, ...)

Nos escribe mucha gente de street guay por esquirol utilizando la plantilla [de los emails automaticos]! así que nada, gracias... i tant que nos sirve!

Preguntes freqüents

Puc unir-me si no tinc videobook ni experiència? / Puedo unirme si no tengo videobook ni experiencia?

Si! L'única cosa que necessites és presentar-te a molts càstings. Nosaltres t'ho posem fàcil: et farem arribar càstings gairebé diàriament i tu et pots presentar a ells en un clic!   Si! Lo único que necesitas es presentarte a muchos castings. Nosotros te lo ponemos fácil: te haremos llegar castings casi diariamente y tu te puedes presentar en un click!

Apunta't

Puedo unirme si no vivo en Barcelona?/ Puc unir-me si no visc a Barcelona?

Sí! Si estás dispuesta/o a viajar, te puedes apuntar aunque no vivas en Barcelona.   Sí! Si estàs disposa't a viatjar, et pots apuntar encara que no visquis a Barcelona.

Apunta't

Em puc desapuntar i deixar de pagar en qualsevol moment? / Me puedo desapuntar y dejar de pagar en cualquier momento?

Si! Te puedes desapuntar en cualquier momento. Cada mes recibirás un correo con un botón para poder desapuntarte.

 

Si! Et pots desapuntar en qualsevol moment. Cada mes rebràs un correu amb un botó per poder desapuntarte.

Em podeu assessorar per tenir un perfil més atractiu? / Me podéis asesorar para tener un perfil más atractivo?

Si haces un pago anual, escríbenos un mail y te asesoramos para que tu perfil esté lo mejor posible. También puedes apuntarte a la lista de espera para tener una sesión de fotos con nosotros.   Si fas un pagament anual, escriu-nos un correu electrònic i et assessorem perquè el teu perfil estigui el millor possible. També pots apuntar-te a la llista d'espera per tenir una sessió de fotos amb nosaltres.

Me representa una agencia, puedo unirme? / Em representa una agència, puc unir-me?

Lo mejor es que lo consultes con tu representante. Hay varios actores con agencia en actorsbarcelona.com. Al crear tu perfil, te preguntaremos si tienes agencia y puedes poner su nombre y contacto. La info de tu agente saldrá en tu perfil.   El millor és que ho consultis amb el teu representant. Hi ha diversos actors amb agència a actorsbarcelona.com. A l'crear el teu perfil, et preguntarem si tens agència i pots posar el seu nom i contacte. La informació de la teva agent sortirà al perfil.

Tengo otra pregunta, sugerencia o idea, qué hago? / Tinc una altra pregunta, suggeriment o idea, què faig?

Nos encanta escuchar propuestas! Si tienes más preguntas, nos puedes contactar por el chat abajo a la derecha o enviar un email a hola@actorsbarcelona.com   Si tens més preguntes, ens pots contactar per xat baix a la dreta o enviar un e-mail a hola@actorsbarcelona.com

Jair Ramirez

La verdad me encuentro muy satisfecho con la plataforma, la oferta de castings es vastísima, con lo cual hay muchas oportunidades de generar contactos y desarrollarse en la industria. Me parece fantástico el servicio, y el precio.

Apunta't aquí (3 mesos gratis)

Preguntes? Truca'ns, envia'ns un WhatsApp (625 346 984) o contacta'ns per email

Actors

© 2022 ActorsBarcelona.com